понеділок, 24 лютого 2020 р.

Зустріч випускників 2020


Уже традиційно наша школа провела зустріч випускників в стінах рідного навчального закладу. На зустріч 22 лютого 2020 року запрошувались випускники 1970, 1980, 1990, 2000 та 2010 років. На жаль, з різних причин прибуло на зустріч дуже мало випускників. Поважних гостей вітали вихованці НВК с. Поступель, виконували різножанрові музичні номери, серед яких патріотичні пісні,пісні про школу і про дитинство, танець, першокласник прочитав вірш, ведучі щиро бажали присутнім довгих років життя і здоров’я.
Крім випускників запрошувались їхні вчителі та нинішній директор НВК Нікончук С. А. Зустріч відбулась у приємній затишній обстановці. Гості ділились спогадами між собою і з теперішніми  учнями та працівниками школи, пригадали різні події зі шкільного життя. На згадку про проведене дитинство та юність в стінах рідної школи випускники отримали патріотичні значки - квіти зі стрічок.
Ще раз бажаємо випускникам міцного здоров’я, безмежного щастя, щирих усмішок від оточуючих та довгих років життя і закликаємо частіше навідуватися до рідної школи та зустрічатися зі своїми однокласниками і вчителями. Пам’ятайте, двері рідної школи завжди відчинені для учнів теперішніх і колишніх!!!


Немає коментарів:

Дописати коментар