неділя, 26 лютого 2017 р.

Зустріч випускників

. Уже традиційно наша школа провела зустріч випускників в стінах рідного навчального закладу. На зустріч 25 лютого 2017 року запрошувались випускники 1967, 1977, 1987, 1997 та 2007 років. Звичайно, не всі мали змогу з’явитися, найактивніше проявили себе випускники 2007 року, які зібрались майже у повному складі. Поважних гостей вітали вихованці НВК с.Поступель, виконували різножанрові музичні номери, щиро бажали присутнім довгих років життя і здоров’я.

Крім випускників запрошувались їхні вчителі та нинішній директор НВК Нікончук С.А. Зустріч відбулась у приємній затишній обстановці. Гості ділились спогадами між собою і з теперішніми  учнями та працівниками школи. На згадку про проведене дитинство та юність в стінах рідної шкоди випускники та вчителі отримали вироби-обереги з бісеру «Ангелики».

Ще раз бажаємо випускникам міцного здоров’я, безмежного щастя, щирих усмішок від оточуючих та довгих років життя і закликаємо частіше навідуватися до рідної школи та зустрічатися зі своїми однокласниками і вчителями.

Немає коментарів:

Дописати коментар