понеділок, 23 листопада 2015 р.

День Гідності та Свободи в НВК с. Поступель

 З метою утвердження в Україні ідеалів свободи і демократії, збереження та донесення до сучасного і майбутніх поколінь об’єктивної інформації про доленосні події в Україні початку XXI століття, а також віддання належної шани патріотизму й мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору установлено в Україні День Гідності та Свободи, який відзначається щорічно 21 листопада.
          НВК с.Поступель вже другий рік відзначає це свято. 21 листопада  ми зібралися, щоб в скорботі схилити низько голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. На виховному заході звучали патріотичні слова, пісні «Волинь», «Україна - це ми», «Лист з АТО», пам'ять загиблих під час подій на майдані та на сході України вшанували хвилиною мовчання. На свято запрошувались учасники АТО, але з різних причин вони не прийшли.
         Ми закликаємо вас згадати у молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.




 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар