пʼятниця, 25 вересня 2015 р.

Конкурс економічних проектів для молоді

Конкурс економічних проектів для молоді
24 вересня 2015 року розпочинається перший тур конкурсу проектів в рамках Всеукраїнського молодіжного економічного форуму «Економіка України: шляхи виходу із кризи».
Всеукраїнський молодіжний економічний форум — це масштабний соціальний проект, завдання якого виявити та об’єднати молодих українців, що прагнуть впливати на майбутнє України й бути активними учасниками розбудови її економіки.

Учасники заходу — школярі 6–11 класів та студенти професійно-технічних навчальних закладів, коледжів і технікумів, студенти вищих навчальних закладів з усіх регіонів нашої держави. Протягом трьох місяців учасники шукатимуть шляхи виходу України з економічної кризи, дистанційно розв’язуватимуть відповідні завдання та створюватимуть проекти розвитку своїх міст і областей. Переможці першого туру конкурсу проектів — три шкільні і три студентські команди — продовжать боротьбу в другому турі. 

Фінал конкурсу пройде 10–11 грудня в Києві, де команди-фіналісти презентуватимуть свої проекти. На Форумі буде визначено і нагороджено переможців, які отримають головний приз: дві премії від Університету «КРОК» у розмірі 10 000 грн. Кращі проекти учасників опублікують у збірці наукових статей.

Форум проходить за підтримки Міністерства освіти і науки України, Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради та Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації.

До складу журі конкурсу проектів входять провідні експерти та науковці в галузі економіки та представники органів державної влади. Організатор заходу — Університет економіки та права «КРОК», співорганізатори — Коледж економіки, права та інформаційних технологій та Київський ліцей бізнесу.
Реєстрація команд учасників Форуму триває до 10 жовтня. Кількість осіб у кожній команді — від 3 до 5 (у тому числі до складу команди може входити викладач чи науковий керівник).

Запрошуємо активну та небайдужу молодь долучитися до вирішення важливих економічних питань. Станьте частиною нового свідомого покоління українців!

Немає коментарів:

Дописати коментар